Att se klart

Plötsligt slår alla färger mot mig och trädens blad urskiljer sig i olika skikt. De gröna nyanserna i naturen syns tydligt.  Nu ser jag djupet i bilden och förstår att jag måste gått miste om mycket under den tid då min syn varit dimmig! Allt var platt som en kuliss, fast det förstod jag ju inte. Att se djupet och detaljer och se allt klarare, gör att jag får en helt ny bild på saker. Saker och ting blir väldigt tydliga.

På samma sätt är det att se klart på vad man vill och få syn på vad som ligger i vägen och hindrar. Att skriva reflektioner eller samtala med någon och få ord på sina tankar kan hjälpa en hel del, det kan vara en vän, en coach eller någon annan.

Känner du att du har något som hindrar – vänta inte för länge. Tänk vad du kan få se och se det tydligt. Gör slag i saken!

Lycka till!
Kerstin Hjelm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *