Mitt sätt att hantera ovisshet

Under dessa Coronatider anpassar jag mig till en tillvaro, där jag är mycket hemma och arbetar mest på distans. Jag har utvecklat min digitala förmåga, men när jag får frågor runt mina verktyg upplever jag stress. Det jag lär mig under detta år är att det enda vi vet är att vi inte vet och jag har blivit ännu bättre på att vara här och nu.

Att inte veta varför jag blir kontaktad i en fråga eller får ett mejl som jag inte förstår varför jag fått kan stressa mig – då svävar jag igen lite i ovisshet. Min direkta orokänsla försöker jag hindra genom att tänka – låt det skvalpa lite och hantera det sedan. Det brukar hjälpa och kan jag, tar jag hjälp.

Jag kan också njuta av naturen, ta några djupa andetag och bland annat iakkta den konstutställning som naturen erbjuder.