Motivationen – en bas för förändring

Nystart och många krav på det vi ska förändra.

Vad gör att en förändring kommer till stånd?I många år har jag tänkt att jag ska träna på gym, men det har inte blivit annat än en tanke.Det är som att om  jag inte börjar när hösten kommer, är det ingen idé. Känner du igen dig?Nu har det historiska hänt att jag har börjat på gym och anledningen är att jag har grym motivation i mina barnbarn. Ska jag orka leka med dem, behöver jag stärka kroppen. Nu när motivationen lyser framför mig, känns det lätt att kliva över tröskeln till gymmet.Den största utmaningen hittills var att gå in och köpa gymkläder. Jag visade min okunnighet och blev väldigt bra omhändertagen så det kändes också lätt. Så nöjd jag var när jag gick ut ur butiken! Nu ska jag tänka nytt och träna regelbundet.

Känner du igen dig? Berätta gärna.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *