När det inte blir som man tänkt

Det var en härlig söndag och vi var på landet. Om några dagar skulle vi åka till solen och värmen.

Men plötsligt där på gården förändrades planerna. Det blev färd till akuten och sjukhusvistelse för min man. Det blev limbo, jag visse inte mycket. Jo, jag visste att det inte var tal om liv och död, men ett ingrepp skulle göras. Planer revs upp och nya gjordes. I detta fall är det naturligtvis inget att gräma sig över, det fanns inget annat val. Det jag kan välja är hur jag förhåller mig till det nya.

Nu blir det mer obokad tid, jag var hemma och kunde bli firad på Mors dag, njuta av ljusa försommarkvällar och underbart färgsprakande himmel

och jag ger mig tid att koppla av även om vi är på hemmaplan där så mycket pockar på.

För mig gäller att se vad jag kan vinna på det än att se vad jag förlorade.

Jo, maken mår bra nu.