Coachning

Vill du bli tryggare i dina val? Bli säker på vad du vill!

Inom denna kategori erbjuder jag följande tjänster:

Coachning

Jag hjälper dig att hitta dina drivkrafter och frigöra din inneboende potential. Utifrån de mål du sätter upp, guidar jag dig på din resa. Jag finns där vid din sida under hela vägen. Jag coachar människor i alla åldrar och i alla situationer. Du är välkommen till mig i som privatperson eller i din yrkesroll. Coachning är ett bra alternativ till traditionell kompetensutveckling. Jag arbetar efter ICC:s normkodex och etiska riktlinjer.

Coachande handledning

Hur ska jag nå fram?
Ibland kan det kännas ensamt som coach. Kvalitetssäkra din coachning genom att ha coachande handledning. Där ges du möjligheten att titta på relationen coach – klient från ett systemiskt perspektiv och du får hjälp att se situationen tydligare. Det är handledning och coachning i ett. Handledningen kan även göras per telefon eller via Skype.
Blir du nyfiken? Kontakta mig så berättar jag mer.

Chefstöd

Hur når jag fram till mina medarbetare? Vad blir konsekvensen av mitt agerande?
Dessa frågor och andra som dyker upp hjälper jag och min kollega Gabriella Brandon-Cox, Coaching & Support, dig att titta på. Du träffar oss båda två. Vi erbjuder en bred kompetens då vi kan olika områden, har lång erfarenhet och ser saker från olika perspektiv. Vi både coachar och ger dig verktyg till att utveckla de situationer du tar upp. Detta koncept har tagits emot mycket positivt av chefer.
Välkommen att kontakta oss genom mig för ett samtal, så vi får höra hur vi kan hjälpa dig.

Jag erbjuder ett 30 minuter prova på samtal

Kontakta Mig

Referenser

”Att få handledning av Kerstin är ett äventyr! Jag vet knappt vart jag börjar men slutar alltid med nya insikter om mig själv, andra människor och om de situationer jag väljer att lyfta fram. Kerstin hjälper mig att hålla den struktur jag behöver samtidigt som hon släpper mig fri, utan att tappa bort mig. När Kerstin delar med sig av ett ord eller en bild som dyker upp hos henne när jag berättar, är det som om hon hjälper mig att öppna upp dörrar till rum jag inte ens visste fanns. Och där inne, hittar jag precis det jag behöver hitta. Hon kan utmana mig, så att jag kan få syn på mönster och slå hål på föreställningar som inte gagnar mig och gör det goda i mig synligt. Tillsammans med Kerstin, kan jag lyfta vilket ämne som helst. Jag känner mig trygg till hundra procent!”

Åse Teiner , Coach, Stockholm

”Hos Kerstin blir jag stärkt, kommer vidare i min personliga utveckling och får stöd i min yrkesroll. Hon vägleder känsligt och skickligt med varsam och tydlig hand. Kombinationen medkänsla och professionalitet ger resultat!”

Margareta, Gävle

”Coachningen har varit riktigt givande för både mig och min omgivning då jag kunnat förändra mitt beteende och tankesätt. Min tillvaro är lugnare och mer planerad, vinn/vinn för både mig, min familj och mina arbetskollegor.

Företagare , Hälsingland

”Du är en mycket professionell coach”

Företagare, Gävle

 

Jag har träffat Kerstin och Gabriella  under ett par år för chefstöd. Det mest påtagliga jag hade med mig från mina första träffar var de konkreta verktygen. Det var verktyg och metoder som jag direkt kunde applicera i min vardag. Nu har jag kommit långt i min process och vetskapen om att jag kan ta med mig svåra dilemman och lyfta dem för att få nya verktyg ger en trygghet. Slående är att jag oftast lockas att komma på lösningarna själv. Detta gör naturligtvis att de är förankrade i mitt sätt att vara vilket innebär att jag känner mig bekväm i hur jag hanterar uppkomna situationer och möten.

Diana, mellanchef, Gävle

Hör av dig redan idag

Kontakta mig