Om Mig En god lyssnare med stor integritet

background kerstin

Intervju med mig själv

Beskriv dig själv privat

Född och uppvuxen i Stockholm, men sedan 41 år är jag Gävlebo. Gift med Mats och har tre barn. Jag sjunger i kör och älskar musikaler. Jag är även en inbiten folkdansare. Är otroligt förtjust i att resa, och att då bara ta dagarna som de kommer. Tycker mycket om hösten och njuter av den klara luften, svampskogen och de fantastiska färgerna.

Du arbetar med coachning, kommunikation och sorgbearbetning – berätta mer.

Jag har alltid arbetat i möten med människor, som guide, lärare och föreläsare. Genom den erfarenheten jag har fått, har jag utvecklat ett brinnande intresse för bemötande. Vad var det som gjorde att jag kunde lyckas i ett möte med en person där andra misslyckades?Min kunskap om den icke-verbala kommunikationen har har bidragit till detta.  Den erfarenheten vill jag dela med mig av. Att jag kom in på coachningbanan kommer också av att jag är en god lyssnare som många tytt eller vänt sig till. Det är så fantastiskt att få följa med på resan till ett uppsatt mål och se förändringen hos den som blir coachad. Som en naturlig del i min utveckling har jag utbildat mig inom sorgbearbetning. Som certifierad handledare i sorgbearbetning har jag fått ett effektivt redskap till att hjälpa andra att bearbeta förluster av olika slag.

Hur skulle du beskriva dig professionellt?

Jag är jordnära och står med bägge fötterna på jorden. Mitt signum är att arbeta konkret utan krusiduller samt möta personer där de är och vara inlyssnande, skynda långsamt skulle jag vilja säga. Jag har både praktisk och teoretisk erfarenhet av det jag talar om. Allt har jag upplevt själv och jag sätter professionalitet och integritet högt. Det är extremt viktigt att man känner sig bekväm i mitt sällskap och jag driver på framåt i den takt som tillåts i sammanhanget.

Hur beskriver andra dig?

”En stor kvinna i en liten kropp”
”Mjuk och bestämd”
”Rak”

Hitta mig på LinkedIn


Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan som samarbetar med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.